FAQ: zoveel korting krijg je als abonnee

Ben je abonnee van de woonbladen? Dan hebben we fijn nieuws voor je. Je krijgt als abonnee namelijk flink wat voordeel als je tickets voor de vt wonen&design beurs koopt.

Als abonnee van één of meerdere woonbladen van Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen, Ariadne at Home, vtwonen, Wonen Landelijke Stijl kun jij tickets bestellen met extra veel voordeel! Voor jou als abonnee geldt namelijk een speciaal voordeeltarief om de beurs te bezoeken. Bij elk van deze magazine valt een abonneebrief op de mat met daarin jouw actiecode. (Voor abonnees van Stijlvol Wonen is dit 9 mei, voor Wonen Landelijke Stijl 28 april, voor Ariadne at Home 23 mei, voor Ariadne Brocante Living 16 mei, voor vtwonen 23 mei en voor Eigen Huis & Interieur 13 juni).

Koop tickets met korting

In de brief van de hoofdredacteur die bij jouw woonblad werd meegestuurd, is ‘Jouw abonneecode' te lezen waarmee je deze voordelige tickets kunt bestellen. Dat is een unieke actiecode, niet jouw reguliere abonneenummer. Voer deze actiecode in de ticketshop in als daarom wordt gevraagd.

Profiteer van abonneevoordeel

Als je de beurs met zijn tweeën bezoekt, bespaar je ca € 22,- op de ticketprijs* tijdens beursdagen. Boek snel extra voordelig je tickets. Ga naar de ticketshop. Jouw kortingscode staat in de brief. Vul deze in aan het einde van je bestelling en verzilver zo je abonneekorting. Voer deze actiecode in de ticketshop in als daarom wordt gevraagd.

*) Let op: deze actie is geldig tot en met 30 september 2024. Per bestelling geldt € 3,95 servicekosten. Weekendtoeslag € 2,50 per ticket. Voor het genoemde voordeel geldt een beperkt aantal tickets. OP=OP.

Als je de brief kwijt bent

Ben je de brief kwijt? Geen nood! Mail in dit geval even naar tickets@vtwonenendesignbeurs.nl om de code opnieuw op te vragen. Vermeld in de mail jouw persoonlijke abonneenummer zodat wij je zo snel mogelijk de code kunnen mailen. Zo kun je alsnog jouw tickets met voordeel bestellen.

Koop snel je ticket

De vt wonen&design beurs vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 6 oktober 2024. Je vindt ons in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Van 10 uur t/m 17 uur. Op donderdag to 22 uur. Tip: kom met je partner naar de beurs. Dat is niet alleen heel gezellig, maar zo kun je samen ook op zoek naar de mooiste items voor in jullie huis, inspiratie opdoen voor die verbouwing en haal je samen handige verduurzamingstips op bij de bedrijven die daar alles van weten.

Let op: er is maar een beperkt aantal abonnee-voordeeltickets beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent. OP=OP.

Tot snel!

We hopen je snel te zien op de beurs en natuurlijk verrassen we jou bijzonder graag met de wooninspiratie waar de redacties van deze mooie woonmagazines met veel energie aan hebben gewerkt. Wij zien naar je uit!