Programma vt wonen&design beurs 2024

Van 1 tot en met 6 oktober 2024 is het weer zo ver! Dan vindt de meest inspirerende woonbeurs van Nederland plaats. Wat kan je dit jaar verwachten en doen, zien en horen tijdens de vt wonen&design beurs?

Eigenlijk is er te veel om op te noemen. Een dagje naar de vt wonen&design beurs doet je duizelen van de wooninspiratie. Wedden dat je weer helemaal geïnspireerd naar huis gaat? Hieronder vind je een greep uit wat je op de beursvloer kan verwachten. De beurs is nog volop in de productie, binnenkort volgt hier meer over het programma, dus houd deze pagina en onze socials in de gaten.

Boek hier je tickets

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 t/m 6 oktober 2024 in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Jij komt toch ook? Gezellig! Boek hier snel en simpel je tickets.

Op het programma: de mooiste woonbedrijven

In oktober staan in ieder geval waanzinnig veel bekende en nieuwe woonmerken voor je klaar om hun nieuwste collecties en producten aan je te tonen. Ze laten je zien wat de nieuwste trends zijn voor je woonkamer, badkamer of slaapkamer. Net als de mooiste nieuwe innovaties en bijzondere eyecatchers. Benieuwd welke deelnemers er allemaal op de beursvloer staan? Binnenkort wordt de lijst met deelnemers voor 2024 bekend gemaakt. Deze bedrijven zijn er in ieder geval bij: Decorette, Cotap, X2O, Kvik, Jasno Shutters, Baderie, TONZON, Velux, Betonlook, Forbo, Loods 5, Meubelatelier Jacco Bakker en Miele. En er komen nog veel meer mooie bedrijven.

Bekijk de deelnemerslijst van 2023.

District Duurzaam Wonen

In het district Duurzaam Wonen staan tientallen bedrijven voor je klaar om je te adviseren over alle aspecten van een duurzaam huis. De meest innovatieve technische oplossingen voor energiebesparing worden hier getoond door deskundige bedrijven. Expert op het gebied van verduurzamen van je woonstijl is Milieu Centraal. Met een groot team staan zij voor je klaar op hun Adviesplein. Stel al je duurzame vragen en vind bij Milieu Centraal het antwoord waarmee je aan de slag kunt.

Talks in het theater

Zin om je bij te laten praten over dé woontopics van nu? In het Woontheater verrassen verschillende woonexperts je graag met hun talks over de laatste woontrends, stylingadvies, indelingstopics en nog veel meer! Van sanitair tot styling en van keuken tot badkamer. Vanaf begin september is het programma-overzicht online en kies je de lezing van je keuze. Alle talks zijn inclusief en dus inbegrepen bij je ticket. Alvast een tipje van de sluier wat betreft sprekers: Jurgen Smit geeft je tuintips, het vtwonen-college met de stylisten is er weer en onze Marie-Gon neemt je mee in de wereld van kleur en interieur.

Vraag woonadvies

Je kunt ook een advies boeken met een stylist voor het antwoord op jouw woonvraag. Op het adviesplein van Decorette zitten stylisten klaar om jou te voorzien van goed kleuradvies of advies over hoe je jouw woonruimte kunt indelen. In dit artikel lees je meer over het adviesgesprek, de inhoud en de prijs.

Woonwereld

Ook vind je op de beursvloer weer wooninspiratie door de mooie woonmagazines. Stap hun wereld binnen en laat je verwonderen!

Zo leuk was het in 2023

Een waanzinnig woonfeestje: zo kun je de vt wonen&design beurs gerust noemen. Moet je even zien, de aftermovie van 2023. Zo leuk was het!