Advies van een woonstylist? Boek nu een gesprek!

Verbouw- of veranderplannen en wil je sparren met een woonexpert over je interieur? Geef je dan op voor een 1:1 styling advies. Tijdens de vt wonen&design beurs zitten tientallen interieurstylisten voor je klaar met het antwoord op jouw woonvraag.

Op de vt wonen&design beurs kun je al jaren terecht voor goed advies van de allerbeste woonexperts. Ook dit jaar zitten tal van experts van bnscrisp.nl voor je klaar op het Adviesplein, dat gesponsord is door Decorette en partners, voor goed advies voor jouw woonruimte.


De beurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober 2024 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. De gesprekken vinden plaats gedurende een beursdag.


'Sandra: De stylist had zulke toffe ideeen dat ik thuis gelijk aan de slag ben gegaan. Dankzij een paar kleine veranderingen heb ik een heel ander huis gekregen!'

Dit jaar kun je kiezen uit twee soorten adviezen:

Double date

Hierbij krijgt je 40 minuten lang 1:1 stylingadvies voor al je vragen over indeling, kleur en materiaalkeuze. Je gaat naar huis met een goed moodboard, materiaalkeuze en indeling voor je woonruimte. Dit advies gesprek boek je nu voor 39 euro in plaats van 49 euro tijdens beursdagen.

Speed Date

Hierbij krijg je 20 minuten lang 1:1 stylingadvies voor vragen over kleur en materiaalkeuze. Je gaat naar huis met een goede selectie materiaalkeuze en kleurcodes. Boek nu voor 19 euro in plaats van 29 euro tijdens beursdagen.

Zo boek je jouw adviesgesprek


Koop je beurstickets via onze ticketshop. Bij de extra’s kun je ervoor kiezen om een van de twee soorten adviesgesprek te boeken. Na het boeken krijg je de tijd door van jouw gesprek. Let op bij het boeken dat je de juiste beursdag kiest. Heb je al tickets en wil je alsnog een adviesgesprek boeken? Ook dan kun je los nog jouw adviesgesprek boeken. Klik dan hier. Wacht niet te lang met boeken, de adviesgesprekken zijn nu nog extra voordelig geprijsd.

Marjan: 'We hebben voor onze verbouwing heel handige indelingsadviezen gekregen, waar we écht iets mee kunnen'

Deze interieurstylisten zitten voor je klaar

Elke dag zitten er andere stylisten voor je klaar. Als je hieronder op de dag van je keuze klikt, kun je zie wie dit zijn.

Extra's

Wie een adviesgesprek boekt, krijgt na het gesprek stalen mee van Decorette en een cadeauvoucher van 250 euro om te besteden bij Decorette.

Zo haal je meer uit jouw gesprek

Slimme tip voor bezoekers: neem naar je adviesgesprek de foto’s, tekeningen èn afmetingen van de ruimte in huis mee naar de betreffende stylist. Zo kan je nog gerichter advies krijgen en haal je meer uit het gesprek!

Lees ook:

Dit zijn de meestgestelde vragen op het Adviesplein (en het antwoord!)