Doen: design in de keuken

De keuken is het hart van je huis, hier gebeurt het. Dan kan je er maar beter een beetje mooi bij zitten, niet waar? Deze producten zijn om door een ringetje te halen en maken van je (bij)keuken een opgeruimde, stijlvolle plek om te zijn. Voor dat luxe designkeukengevoel.

Wat heb je tegenwoordig toch veel mooie, doordachte ontwerpen die echt iets toevoegen door hun praktische karakter én wonderschone uiterlijk. Deze producten verdienen daarom een plek in het zonnetje. Je vindt ze op de vt wonen&design beurs 2024 (van 1 T/M 6 oktober in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen, boek hier je tickets) en nu hier alvast op rij.

Smaakmakers

Ze willen de Rituals van de keuken worden, het bedrijf Spic’d. Wat ons betreft zijn ze hard op weg, want hun mooie, duurzame, navulbare flessen en molens voor olijfolie, balsamico, zout en peper pakken hun podium in je keuken of op tafel. Je creëert hiermee een aanrecht dat rustig oogt. Zet dus maar snel alle verschillende (plastic) flessen en potjes in je keukenkastje en laat alleen deze mooie flessen en molens op je aanrecht staan. De fles olijfolie vullen ze trouwens met kwalitatieve Spaanse olijfolie, en ook de balsamico mag genoemd. Als het tijd is voor een refill geeft de fles dit aan en bestel je online nieuwe. Oke, eerlijk is eerlijk, De flessen vragen een investering. Maar je koopt ze voor het leven, omdat je ze heel makkelijk dus kunt navullen.

Pareltje boven de tafel

Je eethoek is pas af als er een mooie lamp hangt. Eentje die de ruimte vult, jouw stijl benadrukt en je interieur bij elkaar brengt. De lampen van Designs Tracker zijn een sterk staaltje Dutch Design en combineren vormgeving en functionaliteit. Prachtige ontwerpen die een positieve bijdrage leveren aan de akoestiek van een ruimte. Bovendien bieden kun je de lichtsterkte en -kleur van de lampen aan passen, zodat ze precies de juiste sfeer creëren voor elke gelegenheid.

Ze zijn gemaakt van PETpanel, een materiaal dat is gemaakt van gerecyclede petflessen. Het product wordt in Nederland gemaak, dit verkleint zo de ecologische voetafdruk. En als het product aan het einde van zijn levensduur is, kan PETpanel opnieuw worden gerecycled. Zo past het binnen een circulaire economie en draagt het bij aan de vermindering van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Dag, rondslingerende was!

Transformeer je bijkeuken of wasruimte tot een oase van stijl en functionaliteit met de wasmachinekasten van Wastoren®. Dit innovatieve modulaire systeem geeft jou de vrijheid om de perfecte combinatie te creëren die past bij jouw unieke stijl en behoeften. Van de kleur, de indeling tot de afmetingen van de kast, jij bepaalt wat je handig en mooi vindt. Op www.wastoren.nl ontwerp je je eigen wasmachinekast simpel en snel.

Of je nu midden in een renovatie zit of gewoon je huis een frisse, opgeruimde uitstraling wilt geven, een goed ontworpen wasruimte is altijd een goed idee. Integreer je wasmachine en droger naadloos in je interieur en ervaar het gemak van een opgeruimde, georganiseerde ruimte met maximale opslagmogelijkheden. Nooit meer rondslingerende was en manden, hoe heerlijk!

De wasmachinekasten zijn ontworpen om trillingen effectief te absorberen en tillen je machines tot wel 60 cm hoog, waardoor bukken tot het verleden behoort. Zeg maar gedag tegen rugpijn en hallo tegen moeiteloos en met plezier de was doen!

Boek snel je tickets

Kom je deze mooie producten (en meer) in het echt bekijken? Goed idee! De vt wonen&design beurs 2024 is dé plek om je te laten inspireren. De woonbeurs vindt plaats van 1 T/M 6 oktober 2024 in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen.