Favourites: dit zijn de best gelezen artikelen van mei

Bij ons lees je het laatste woonnieuws, van inspiratie tot innovatie, aangevuld met fijne beursnieuwtjes. We snappen heel goed dat er soms wel eens een berichtje ontgaat. Daarom zetten we hier nog eens op rij wat de drie best gelezen artikelen van de maand mei waren. Doe er je voordeel mee!

Met stip op 1… Programma: dit kun je zien en doen op de vt wonen&design beurs 2024

Kun jij niet wachten tot het oktober is, tot het grootste en leukste woonfeestje van Nederland weer plaats vindt? Wij ook niet! Van 1 tot en met 6 oktober 2024 vind je de vt wonen&design beurs in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Een dagje naar de beurs doet je duizelen van de wooninspiratie. Wedden dat je weer helemaal geïnspireerd naar huis gaat? Wat kan je dit jaar verwachten en doen, zien en horen tijdens de vt wonen&design beurs? Op deze pagina zetten we het voor op rij.

Op plek 2: de 5 meestgestelde vragen over kleur en indeling (én het antwoord)

Op het adviesplein op de vt wonen&design beurs, dat gesponsord wordt door Decorette, kun je elk jaar terecht voor goed advies over kleur of indeling. Hier zitten elke dag een team met toppers van interieuradviseurs (dit jaar zijn er de beursweek maar liefst 45 interieurstylisten actief!) voor je klaar om je te voorzien van goed interieuradvies en het antwoord op jouw woonvraag.

Al heel wat bezoekers boekten zo’n adviesgesprek en gingen met fijne verandertips en inspiratie weer naar huis. We noteerden wat de meestgestelde vragen én de antwoorden zijn.

(PS je kunt jouw adviesgesprek voor 2024 al boeken!)

Op de derde plaats: De eerste deelnemende woonbedrijven zijn bekend!


Op de vt wonen&design beurs vind je elk jaar waanzinnig veel mooie woonbedrijven, net als hun nieuwste producten en innovaties. Bedrijven met verstand van zaken, bekende én nieuwe namen, op maar liefst 25.000m2 beursvloer, voor een flinke dosis wooninspiratie. Zoals Decorette, Cotap, X2O, Kvik, Jasno Shutters, Baderie, TONZON, Velux, Betonlook, Forbo, Loods 5, Meubelatelier Jacco Bakker en Miele. En er komen nog veel meer mooie bedrijven. We stellen met zorg de lijst van deelnemers samen, zodat jij je lekker kan laten inspireren. Ze nemen voor jou hun nieuwste producten en innovaties mee en adviseren je graag.

Tromgeroffel… De eerste bedrijven voor de beurs in 2024 zijn bekend!

Zien we jou ook van 1 T/M 6 oktober 2024 in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen? Goed plan!