Wonderschone woonaccessoires: verwen je huis (en jezelf)

Met de juiste woonaccessoires en aankleding maakt je een interieur helemaal af. Voor een zacht en welkom thuis en een huis waar je blij van wordt, style je een ruimte met deze o zo mooie producten.

Woonaccessoires die je wil hebben

Sommige woonaccessoires voegen nét dat beetje warmte toe in huis. Met deze producten dompel je je heerlijk onder in luxe, gezelligheid en warmte, en dan… relaxen maar.

Met een knipoog

Eigenwijs, origineel en verfrissende interieurproducten: zo kun je Lemonwise gerust omschrijven. Met kleinschalige producenten uit verre, exotische landen én van heel dichtbij, worden - met oog voor de mensen - samen zo het leukste product gerealiseerd. Fair-made, met een eigen, herkenbaar handschrift. Niet te braaf en liefst met een knipoog.

Voor veel sfeer

Household Hardware ontwerpt en produceert unieke, veelal handgemaakte meubels en zoekt door heel Marokko voor de mooiste woonaccessoires. Verhoog de sfeer in huis met vintage kandelaars, wollen spreien of plantenbakken gemaakt van gerecyclede autobanden. Kleed je woonkamer aan met grote hangende lampen en zorg dat de kleine troepjes verdwijnen in onze manden gemaakt van gerecyclede autobanden of zeegras.  

Vraag advies


Heb je advies nodig over het gebruik van woonaccessoires in huis? Of heb je een vraag over het gebruik van kleur of een slimme indeling? Boek een adviesgesprek! Tijdens de vt wonen&design beurs (van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen) zitten er op het adviesplein stylisten voor je klaar om je te helpen met jouw vraag. Ga naar de shop en kies voor een advies voor kleur of over indeling.

BOEK HIER je tickets en je adviesgesprek

Geurtjes in huis voor een goed humeur

Een fijn thuis begint met een eindeloze wolk van ontspanning. Zo omschrijven de bedenkers van Geurwolkje wat ze doen. Hier vind je stijlvolle aromatherapie voor thuis. Denk aan diffusers, etherische oliën en natuurlijke verzorgingsproducten. Hun producten helpen te ontspannen en zien eruit om door een ringetje te halen.

Save the date: vt wonen&design beurs 2024

De vt wonen&design beurs 2024 vind je van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen Daar vind je de mooiste woonbedrijven en waanzinnig veel wooninpiratie.