Wonderschone woonaccessoires: verwen je huis (en jezelf)

Met de juiste woonaccessoires en aankleding maakt je een interieur helemaal af. Voor een zacht en welkom thuis en een huis waar je blij van wordt, style je een ruimte met deze o zo mooie producten.

Woonaccessoires die je wil hebben

Sommige woonaccessoires voegen nét dat beetje warmte toe in huis. Met deze producten dompel je je heerlijk onder in luxe, gezelligheid en warmte, en dan… relaxen maar.

Van high gloss tot toffe prints

Wist je dat Loods 5 naast 300+ interieurmerken, design en kunst ook een unieke eigen collectie heeft die alleen bij hen in de winkels te koop is? Een sneak peek van de interieurtrends die je dit najaar in hun collectie terug zal zien: basics, bestsellers en on-trend items voor een goede prijs en kwaliteit. Van accessoires in toffe nieuwe prints en fauteuils van zachte doodle stoffen tot marmeren bijzettafels en high gloss metal tafellampjes.

Kleurrijke capsule collectie

En nog een leuk nieuwtje van Loods5. Samen met Enkel Art Studio heeft de interieuwinkel een kleurrijke capsule collectie ontwikkeld 'Loods 5 X Enkel Art Studio' bestaande uit 10 unieke interieuritems. De collectie is geïnspireerd op de avontuurlijke reizen van printontwerpsters Esther & Marijn (het duo is ook op de vt wonen&design beurs 2024 en geeft hier een te gekke workshop). Van poef en plaid tot fauteuil en vloerkleed, hun herkenbare signatuur is hierin duidelijk terug te zien. De collectie is een gelimiteerde oplage en vanaf oktober exclusief verkrijgbaar bij Loods 5.

Kleurrijk en fairtrade

Maison Suku is een fairtrade organisatie waar je handgeweven woondecoratie, opbergmanden en wanddecoratie vindt. Ze werken rechtstreeks samen met vakmensen in Afrika om prachtige, duurzame producten te maken die met een eeuwenoude techniek geweven. Die maken niet alleen je interieur mooier, maar hebben ook een positieve impact hebben op het leven van de makers.

Koffietafelboeken als opberger

Koffietafelboeken zijn dé musthave voor je interieur, ideaal om een (salon)tafel, tv-meubel of dressoir mee af te stylen. Maar na één keer doorbladeren dienen ze vaak alleen nog als decoratie. Zonde toch? Solulu biedt de perfecte oplossing: luxe koffietafelboeken met opbergruimte. Deze boeken zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook uiterst praktisch voor het opbergen van al je kleine spullen. Denk aan rondslingerende items zoals afstandsbedieningen, post, lucifers, waxinelichtjes en andere kleine zaken die anders overal verspreid liggen. De collectie bestaat uit twee zandkleurige boeken in verschillende maten, met een prachtige linnen kaft en een verfijnde uitstraling die in elk interieur past. Binnenkort worden er meer maten en kleuren toegevoegd.

Met een goed verhaal

MÔMÊ heeft prachtige interieur-en lifestyle producten met een bijzonder verhaal. Hier vind je een mix van interieurartikelen van over de hele wereld. Met passie en aandacht geselecteerd en vaak van natuurlijke materialen. Dit bedrijf wil de wereld een stukje mooier maken. Dat doen ze door duurzaam in te kopen bij leveranciers van over de hele wereld, zodat hun wereld èn die van jou mooier wordt.

Vraag advies


Heb je advies nodig over het gebruik van woonaccessoires in huis? Of heb je een vraag over het gebruik van kleur of een slimme indeling? Boek een adviesgesprek! Tijdens de vt wonen&design beurs (van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen) zitten er op het adviesplein stylisten voor je klaar om je te helpen met jouw vraag. Ga naar de shop en kies voor een advies voor kleur of over indeling.

BOEK HIER je tickets en je adviesgesprek

Geurtjes in huis voor een goed humeur

Een fijn thuis begint met een eindeloze wolk van ontspanning. Zo omschrijven de bedenkers van Geurwolkje wat ze doen. Hier vind je stijlvolle aromatherapie voor thuis. Denk aan diffusers, etherische oliën en natuurlijke verzorgingsproducten. Hun producten helpen te ontspannen en zien eruit om door een ringetje te halen.

Save the date: vt wonen&design beurs 2024

De vt wonen&design beurs 2024 vind je van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen Daar vind je de mooiste woonbedrijven en waanzinnig veel wooninpiratie.