Verbouwen? Dit zijn onmisbare producten

Wie ooit thuis iets verbouwde weet: er komt heel wat op je af en het loopt altijd anders dan je dacht. Maar: een goede voorbereiding is het halve werk. We delen daarom graag handige adressen met je van onze favoriete merken en producten die onmisbaar zijn bij een verbouwing.

Verbouwen: handige adressen

Voor wie gaat verbouwen, stelden we een lijstje op van handige bedrijven die alles weten over verbouwen en producten hebben die je verder helpen. Om je voordeel mee te doen.

Opvouwbaar isolatiemateriaal

TONZON staat bekend om het eerste opvouwbare isolatiemateriaal ter wereld: een thermoskussen voor vloerisolatie. Hun vloerisolatiesysteem is mens- en milieuvriendelijk en kent hoge isolatiewaardes. Daarnaast heeft het bedrijf effectieve oplossingen voor het voorkomen van warmteverlies, zoals onder andere radiator-, bandage-, ketel- en vensterbankfolie. En hun nieuwste oplossing: zonwerende isolatiefolie die warmte in de zomer juist buiten houdt.

Tegels voor thuis

Bij Vanhuus vind je hoogwaardige keramische tegels voor verschillende ruimtes in huis. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, badkamer of tuin. Hier vind je de perfecte tegel voor jouw droominterieur. In hun uitgebreide collectie vind je veel verschillende soorten ontwerpen van heel hip tot tijdloze klassi

D

Overweeg je om een bepaalde ruimte in huis te voorzien van die mooie stalen deuren of een houten schuifwand? Dan hebben we een gouden tip voor je. Neem een kijkje bij Loftdeur, specialist in schuifdeursystemen. Bij Loftdeur vind je prachtige stalen scharnier- en schuifdeuren en houten schuifdeuren. Net als deurbeslag, wandplanken, verlichting en accessoires. Kwaliteit, functionaliteit en design gaan hier hand in hand.

Het zijn de details die het h’m…

Ook bij interieurs zijn het vaak de details die het afmaken. De Oude Deurklink is ontstaan uit passie voor mooi jaren '3De Oude Schakelaar. Want deurklinken en schakelaars gaan in het interieur als broertjes samen. Hier vind je ronde schakelaars en stopcontacten. Voor de sfeer van vroeger in een oude woning met een serene, luxe uitstraling in een interieur van nu.

Fijne vloer

Wil je snel, simpel en een kwalitatieve zandcement vloer maken? Dat kan met Weber Vloeibare zandcement. Het is licht te


Vraag advies

Heb je advies nodig over je verbouwing? Een vraag over het gebruik van kleur of slimme indeling? Boek een adviesgesprek! Tijdens de vt wonen&design beurs (van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen) zitten er op het adviesplein stylisten voor je klaar om je te helpen met jouw vraag. Ga naar de shop en kies voor een advies voor kleur of over indeling.

BOEK HIER je tickets en je adviesgesprek

De financiële mogelijkheden voor verdu

De verduurzaming van je woning is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Maar hoe ga je die verduurzaming betalen? De adviseurs van De Hypotheker adviseren je graag over de financiële mogelijkheden.

Kies je eigen kleur

Je muur latenGAMMA. Hiermee krijg je verf in exact de juiste kleur. Neem een kussen, stukje behang, vintage platenhoes of wat je maar wilt mee naar een GAMMA-winkel bij jou in de buurt. Zij scannen de kleur en mengen de verf. Muurverf of lak. Van hun eigen merk of een andere. Aan jou de keuze.

Maak van de trap

Heb je een oude trap die er niet meer uitziet? Een traprenovatie kan de oplossing zijn. Bij ProStairs pakken ze bestaande treden als het ware in. Met een uniek veiligheidsprofiel en hoogwaardig materiaal, zoals handgesmeerd beton, éch

Duurzaam verwarmen

Overweeg je een warmtepomp? Maar weet je niet precies hoe deze werkt en wat de voordelen zijn? Een hybride warmtepomp benut warmte uit de buitenlucht. De experts van Remeha helpen je graag verder.

Slimme installatie

Slimme technologie maakt het leven makkelijker en een smart home maakt wonen comfortabeler, veiliger en helpt kosten te besparen. Een specialist op dit gebied is Gira, dit Duitse familiebedrijf staat al bijna 120 jaar voor eersteklas Duitse techniek. Ooit begonnen als schakelaarfabrikant, maar inmiddels pionier op het gebied van intelligente elektrische installatie in de woning- en gebouwautomatisering.

Isoleren kun je leren

Isolatie van je woning is de eerste stap in de richting van duurzaam wonen. Als je bijvoorbeeld alternatieve warmtebronnen inzet, moet het huis die warmte wel goed vasthouden. Bij Pluimers Isolatie kun je terecht voor isolatie van spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas en advies over hoe je je huis goed isoleert.

Tegeltje, tegeltje aan de wand

Op zoek naar mooie tegels in huis? Ken je de vtwonen tegelcollectie al? Een collectie tegels helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Kies voor uni tegels of juist voor een van de opvallende dessins voor een opmerkelijk detail. vtwonen tegels by Douglas & Jones geven je huis in één klap een bijzondere uitstraling en zijn overal toe te passen, ook in de badkamer en keuken. Bekijk de tegels op hun stand of in het vtwonen inspiratiehuis.

Innovatief interieurconcept

Van functionele plint tot karaktervolle kroonlijst: bij Orac vind je decoratieve afwerkingsproducten voor je interieur. Stuk voor stuk bijzondere interieurdecoratie waarbij technologie, materialen en design centraal staan. Makkelijk te installeren en handig in gebruik.

Save the date: vt wonen&design beurs 2024

De vt wonen&design beurs 2024 vind je van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen Daar vind je de mooiste woonbedrijven en waanzinnig veel wooninspiratie.