Trend gespot: wonderschone waskommen

De tijd van simpele, witte waskommen? Die ligt gelukkig ver achter ons. Nee, de waskommen van nu zijn echte eyecatchers. Met dank aan het materiaal, kleur en vorm. Kijk maar.

Een ronde of ovale waskom staat o zo chique op je badkamermeubel. Ze zijn er momenteel in veel verschillende soorten en maten. Van klassiek keramisch tot een waskom van epoxyhars in transparant roze; de waskom is helemaal on trend. Verwonder je om deze prachtige waskommen.

Merk met karakter

Eigenzinnig, zo kun je het groeiende merk Mastello best betitelen. Het bedrijf is opgericht door twee broers, Dennis en Mark Jansen, die éen missie hebben. 'Om de saaie sanitairbranche in Nederland te vernieuwen met een eigenzinnige collectie,' zoals ze zelf zeggen. Nieuwe sanitairtrends introduceren, dat doen ze graag. Hun badkamers zijn functioneel en een verlengstuk van het interieur. Zo pronkt het transparant roze Icon bad, geïnspireerd op het design van Antonio Lupi, als paradepaardje in hun collectie (zie de grote foto hierboven). Ook liefhebbers van Japandi en een Scandivische woonstijl kunnen bij Mastello hun hart ophalen. Wij zijn helemaal weg van deze waanzinnige, betonnen waskom Bowie in pastel kleuren!

Chique de ribbel

Houd je van ribbels en structuur en ben je een echte designliefhebber? Mogen we je dan het Balmani
Forma meubel
van badkamerexpert X20 tippen? Het massieve hout geeft een warme en
luxe touch aan jouw badkamerinterieur. Voor een tikkeltje hotel chique, ga je voor een
een terrazzo wastafelblad en match je die met zo'n te gekke waskom. Dat maakt een prachtige contrast in materiaal, vorm en kleur. Slimme tip: maak je badkamer compleet met een badkamerkast in hetzelfde design. Zo creëer je extra opbergruimte en houd je de badkamer opgeruimd en overzichtelijk.

Het Balmani Forma meubel is al verkrijgbaar vanaf 45 centimeter breed en in vijf
verschillende uitvoeringen. Deze parel past dus ook in wat kleinere badkamers en er is
er eentje voor iedere interieurstijl!

Doe het zelf

Jouw droombadkamer? Die ontwerp je zelf. Dat kan bij de Baderie. Bij dit bedrijf geloven ze namelijk dat elke badkamer uniek is. Op de vt wonen&design beurs kun je plaatsnemen aan de ontwerptafel en je eigen badkamer ontwerpen in 3D. Met hulp van hun experts. Door middel van virtual reality kun je meteen door je toekomstige badkamer lopen en de ruimte echt ervaren. En natuurlijk kun je in hun stand ook vier gloednieuwe badkameropstellingen bekijken, helemaal volgens de laatste trends. Van gedurfde contrasterende kleuren tot elegante natuurlijke lijnen en producten van topdesigners. Met prachtige nieuwe producten zoals natuurlijk waskommen, kranen en tegels, voorzien van zorgvuldig gestylede moodboards ter inspiratie.

Glamour met goud

Liefhebber van een beetje glamour in de badkamer? Bekijk dan even de prachtige Mondri waskommen van Wiesbaden Sanitair. De duo-color waskommen hebben een bijzonder reliëf aan de buitenkant met een geborsteld gouden afwerking. Deze waskom is gemaakt van hoogwaardig keramiek en de binnenkant is mat zwart of glans wit. De rand van de waskom is extra dun, wat zorgt voor net dat beetje extra stijl. En denk nou niet dat je hier meteen de hoofdprijs voor betaalt, Wiesbaden Sanitair staat voor betaalbaar, kwalitatief sanitair.

Boek snel je tickets!

Het grootste en leukste woonfeestje van Nederland vindt binnenkort weer plaats: van 1 tot en met 6 oktober 2024 vind je de vt wonen&design beurs in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Een dagje naar de beurs doet je duizelen van de wooninspiratie. Wedden dat je weer helemaal geïnspireerd naar huis gaat? Wat kan je dit jaar verwachten en doen, zien en horen tijdens de vt wonen&design beurs? Op deze pagina zetten we het voor op rij.