Op maat gemaakt: de mooiste design meubels

Niets mooiers dan een meubel dat helemaal op jouw woonstijl en - smaak is ontworpen en afgestemd. Dat je zelf samenstelt, precies zoals jij het mooi vindt. Deze bedrijven helpen je daar graag bij en maken met liefde en vakmanschap meubels en interieurstukken op maat.

Aan tafel

Firma Hout & Staal maakt houten eettafels en stalen deuren. Ze worden in Nederland voor je gemaakt, helemaal op maat. Een van hun specialiteiten is de lijn met eiken eettafels met organische vormen en ronde randafwerkingen. Ze voorzien elke eetkamer van een natuurlijke en zachte uitstraling. Alle tafelframes zijn (net als de stalen deuren) naast zwart en wit verkrijgbaar in on-trend kleuren zoals beige en brons. Of ga voor kleurrijk met Coral Pink en Koningsblauw. Je hebt zo mogelijkheid om je huis helemaal naar eigen smaak en stijl in te richten. Duurzaamheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Al het gebruikte hout is duurzaam gekapt Europees hout, voorzien van het FSC-keurmerk, en restjes en afval worden gerecycled. En de stalen deuren worden gemaakt uit gerecycled staal.

Doordacht design voor keuken- en kastfronten

Studio Fedde ontwierp premium maatwerk fronten die naadloos aansluiten op de IKEA kastsystemen PAX en BESTÅ en het keukensysteem METOD. De kleuren, materialen en modelkeuzes zijn geselecteerd op basis van de laatste trends. De kleuren zijn doordacht en elegant en combineer je zo met elkaar. Het bedrijf begrijpt alle technische aspecten van het Ikea-systeem tot in de kleinste details. Voor PAX levert het bedrijf bijvoorbeeld fronten met verlenging, zodat iedere kamer van maatwerk deuren kan worden voorzien van vloer tot plafond.
Door het gebruik van de mooie fronten bij deze kasten is design en betaalbaar maatwerk voor iedereen binnen handbereik. Op hun site bestel je de juiste frontjes. Via hun online webshop kan je trouwens ook een samplebox bestellen, zodat je thuis materialen, kleuren en kwaliteit kunt ervaren.

Mooi meubelatelier

Jacco Bakker maakt en ontwerpt al sinds 1996 meubels, keukens en interieurs op maat. Modern, landelijk of klassiek en van keuken tot badmeubel: voor elke ruimte in huis denkt hij graag met je mee. Als het gaat over uitstraling en indeling, maar ook over de constructie en de functionaliteit. Na een eerste gesprek krijg je een tekening op schaal met prijsberekening. Soms is een ontwerp of voorstel in één keer goed, maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat er toch nog wat gesleuteld moet worden aan het ontwerp of uitvoering. Ontwerp helemaal naar je smaak? Dan gaan ze in de meubelmakerij aan de slag. Met moderne machines, en met gevoel voor traditie en kwaliteit. En daarna zetten ze het bij jou thuis helemaal in elkaar.

Op meubeljacht? Kom naar de vt wonen&design beurs!

Al deze bedrijven vind je ook op de vt wonen&design beurs 2024 (Van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen). Laat je hier informeren en inspireren, krijg het antwoord op jouw woonvraag en vraag advies voor je plannen.