Klaar met verbouwen? Dit zijn de mooiste producten voor het afwerken

Heerlijk, de verbouwing zit er (bijna) op. Nu alleen nog voor de juiste afwerking zorgen. Want prachtig beslag, mooie frontjes en de juiste afdekplaatjes maken het geheel helemaal af en zorgen voor de puntjes op de i.

Wie aan het verbouwen is of de verbouwing net afrondde, weet dat de afwerking van de ruimte ook aandacht vraagt. We tippen je daarom graag een aantal handige en mooie producten. Waar over nagedacht werd, die jouw woonstijl benadrukken en de finishing touch zijn voor je woning. Deze bedrijven snappen als geen ander dat kleine details een enorme impact hebben op de uitstraling van je huis.

Designventiel

Dag, lelijk ventilatieventiel dat het aanzicht op het plafond bederft! Nee, NoShow is een stijlvol ingetogen designventiel dat je volledig vlak wegwerkt in het plafond. En het ventiel is ook nog eens heel makkelijk te monteren (of je nog moet stucen of niet) en schoon te houden. Je klikt hem simpel uit de cassette en wast hem af. NoShow gebruik je voor toevoer en afvoer van lucht, is traploos regelbaar en heeft een ingebouwde instelknop. Het ventiel is verkrijgbaar met een zwarte- en een witte cassette. Het witte dekseltje van de NoShow is standaard kleurcode RAL9016, maar kun je ook overschilderen.

Kijk voor alle spec’s op noshow.com

Designfrontjes

Tot je kunststof wc-knop aan toe: de beginpunten en stopcontacten in een huis steken soms nogal af bij een woonstijl. Makkelijk en snel je bestaande stopcontacten en overige bedienpunten mooi maken? Mogen we je dan even voorstellen aan Decoplates? Deze handige plakfrontjes zijn speciaal ontwikkeld om dat probleem stijlvol te verhelpen. Je hebt keuze uit verschillende modellen en prachtige echte, natuurlijke materialen. Kies bijvoorbeeld uit bamboe, linoleum en leisteen. Duurzaam gemaakt in eigen land. Achterop elk frontje zit een dubbelzijdige tape, waarmee je ze snel en stevig verlijmt bovenop het bedienpunt.

Kijk voor alle specs op www.decoplates.com

Credits fotografie: © Anouk Bouten

Het zijn de details…

Het perfecte deurbeslag verandert je woning compleet. Ook kun je met het juiste deurbeslag oude deuren in stijl herstellen om je verbouwing of renovatie compleet te maken. De Oude Deurklink is gespecialiseerd in jaren ‘30 deurbeslag, maar verkoopt nog veel meer, zoals raamsluitingen, meubelknopjes en espagnoletten. Om je hele woning compleet in dezelfde stijl af te werken.

Nog op zoek naar mooie deurklinken of ander beslag? We tippen je alvast graag een nieuwe kleur in hun assortiment, dat in elk interieur tot zijn recht komt. Oud messing, ook wel getrommeld messing, is een van de trendkleuren van 2024. Het zorgt voor een mooie rustige basis waardoor je lang van de deurklinken geniet en het sluit naadloos aan op de woontrends van dit jaar.

Ook is er een samenwerking met de Oude Schakelaar (zie hieronder) voor de sfeer van vroeger in een oude woning met een serene, luxe uitstraling in een interieur van nu. En wist je trouwens dat de eigenaren van De Oude Deurklink en De Oude Schakelaar broers zijn?

Kijk voor alle specs op deoudedeurklink.nl

Voor de sfeer van toen

Schakelmateriaal een noodzakelijk kwaad? Think again. Juist door te kiezen voor hoogwaardig en authentiek schakelmateriaal, geef je je interieur een unieke afwerking. De finishing touch, want mooi schakelmateriaal is een sieraad voor je woning.

De schakelaars en stopcontacten van De Oude Schakelaar worden onder andere in-house ontworpen om naadloos aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen, van klassiek en vintage tot modern en minimalistisch. Hun handgemaakte schakelaars en stopcontacten zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook meer karakter en persoonlijkheid toe aan je interieur.

Kies bijvoorbeeld voor het best selling ronde schakelmateriaal. De ronde vormen zorgen voor een organische, rustige look en voegen luxe en exclusiviteit toe aan je interieur. Of ga voor bakelieten schakelmateriaal in een oude woning. Het materiaal wordt voor dit bedrijf precies op dezelfde authentieke manier als in begin 1900 geproduceerd in Duitsland.

Kijk voor stijladvies en alle specs op deoudeschakelaar.nl

Verbouwing op de agenda? Kom naar de vt wonen&design beurs!

Al deze bedrijven vind je ook op de vt wonen&design beurs 2024 (Van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen). Laat je hier informeren en inspireren, krijg het antwoord op jouw woonvraag en vraag advies voor je verbouwplannen.