Goed zitten: dit zijn de fijnste adressen voor design

Op zoek naar een nieuwe designbank, fijne fauteuil of een designer eetkamerstoel? Bof jij even. Momenteel zijn er waanzinnig veel mooie modellen op de markt. Dit zijn een paar van onze designfavorieten.

Blikvanger

Als je ons zoekt, dan zitten we op deze heerlijke loungestoel Knitty van Moooi. Wat een conversation piece is dit! Het lijkt alsof de bank geknoopt is. De stoel zit heerlijk, voelt superzacht en staat prachtig.

Dat wordt lekker lang tafelen

HelloChair is dé specialist in stoelen en tafels van nu. Je kunt er online terecht en in hun winkels in Bussum en Culemborg en maar liefst 300 stoelen en barkrukken uitproberen. Van eetkamerstoelen tot barkrukken en van betaalbaar tot design op maat: hier zit je dankzij het gigantische assortiment wel goed. Met de mooiste stoelen en mooie merken, zoals Zuiver, HAY, Mobitec, Jesper Home, Vitra & Gubi. Comfort, stijl en kwaliteit staan hierbij altijd voorop.

En hoe tof: je kunt er ook meteen zo’n mooie eettafel bijkopen, zoals de organische eettafel uit hun eigen eettafelcollectie HelloTable. Deze tafels kun je ook helemaal zelf samenstellen door het kiezen van de vorm, afwerking, afmeting en het onderstel. Gemaakt door vakmensen met liefde voor het ambacht.

Bank Basta!

BASTA is onder andere opgericht door Moooi co-founder Marcel Wanders. Het merk bedacht, produceert en verkoopt een waanzinnige mooie designbank met een fijn en eerlijk prijskaartje. De bank wordt lokaal en efficiënt geproduceerd (met zo min mogelijk afval van restmateriaal). Daarnaast is dit meubel ook modulair en groeit met je mee.

Oog voor design

Op de vt wonen&design beurs is er ook veel aandacht voor design. Dit jaar vind je er het plein Destination Design met de allermooiste designmeubels. Komt dat zien en boek hieronder snel je tickets! Van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen.