Favourites: dit zijn de best gelezen artikelen van juni

Voor de beurs schrijven we vaak over het laatste woonnieuws, op het gebied van veranderen, verhuizen en verbouwen, verduurzamen en design. En natuurlijk over wat er op de beurs allemaal te zien, horen en beleven is. In een maand tijd komen er heel wat artikelen bij. Daarom, wegens succes, herhaald: dit zijn de drie meestgelezen artikelen van juni.

Op plek 1: Programma van de vt wonen&design beurs

Volgens mij kunnen jullie, net als wij, niet wachten tot het oktober is en we weer van start gaan met de beurs. Want net als vorige maand staat de aankondiging van het programma op nummer 1. Wat kan je dit jaar verwachten en doen, zien en horen tijdens de vt wonen&design beurs? Op deze pagina zetten we het voor op rij.

Op plek 2: Deze woonbedrijven doen mee

Er zijn inmiddels heel wat woonbedrijven die hebben toegezegd en in oktober op de beursvloer te vinden zijn. En mooi dat deze bedrijven zijn! Er zitten een aantal bekende merken bij, maar ook een heleboel nieuwe namen met echte noviteiten. In dit artikel lees je de laatste stand van zaken, wie er al mee doen en in welke branches ze zich bevinden. De lijst wordt continue aangevuld.

Op plek 3: Badkamer stappenplan

De juiste badkamer kiezen kan best een lastige opgave zijn. Waar begin je en hoe maak je de juiste keuzes? Kies je voor een simpele douche en en een wastafel of maak je van deze ruimte een complete wellness-plek? Dit handige stappenplan neemt je aan de hand.

Van 1 tot en met 6 oktober 2024 vind je de vt wonen&design beurs in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Een dagje naar de beurs doet je duizelen van de wooninspiratie. Wedden dat je weer helemaal geïnspireerd naar huis gaat?

Zien we jou ook in oktober in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen? Goed plan!