FAQ: hoe bereik je de vt wonen&design beurs?

Van 1 tot en met 6 oktober 2024 is het weer zover: dan stap je in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen de wereld van wooninspiratie binnen. Hoe bereik je de vt wonen&design beurs, met de auto of het openbaar vervoer?

Waar is de vt wonen&design beurs?

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober 2024 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Het adres is Stelling 1 in Vijfhuizen. Het is vlakbij Amsterdam, op een geweldig mooie plek met 25.000m2 beursvloer, maar dan beter bereikbaar.

Hoe kom je met de auto naar de vt wonen&design beurs?

Deze plek is met de auto heel goed te bereiken en er is veel parkeerplek om het complex heen (meer dan 3.200 parkeerplaatsen). Expo Greater Amsterdam is in de buurt van de A4, A5, A9 en Schiphol Airport. Het terrein ligt op minder dan 40 minuten rijden van Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Bekijk met deze routeplanner wat vanuit jouw woonplaats de snelste route is naar de vt wonen&design beurs. Kom je met een elektrische auto en wil je laden? Dan is het goed om te weten dat er maar enkele elektrische oplaadpunten beschikbaar zijn.

Wat kost een parkeerkaart?

Het parkeertarief is 15 euro. Hier kun je de hele dag voor parkeren. Je hebt de kaart nodig om uit te rijden als je weer naar huis gaat (inrijden is zonder slagboom, om files te voorkomen). Deze kun je online kopen als je je tickets koopt of op de beursvloer zelf aanschaffen.

Hoe kom je er met het openbaar vervoer (OV)?

Ook met het openbaar vervoer is de vt wonen&design beurs goed te bereiken. Zo stopt de bus voor de deur. Expo Greater Amsterdam is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kun je bijvoorbeeld reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt je de Expo bereiken via bus of taxi. Plan hier jouw reis naar de vt wonen&design beurs.

Lees ook

- Zoveel korting krijg je als abonnee