Doe mee en win: 45x(!) lampen van Good&Mojo

Ken je de mooie lampen van Good&Mojo al? Plaatjes zijn het en ook nog eens plant-based! Jij maakt kans op een van de 45(!) lampen die we verloten. Als je voor 31 augustus jouw tickets voor de vt wonen&design beurs koopt, maak je kans op zo’n mooie lamp in huis.

Met de mooie lampen van Good&Mojo haal je niet alleen een heel mooi interieurstuk in huis, maar ook een goed product. Voor elke lamp die verkocht wordt, plant het bedrijf namelijk ook direct een boom via het Eden Reforestation Project. Daarnaast ondersteunt het bedrijf ook de Stichting Waka Waka, een deel van hun omzet gaat naar dit goede doel. Sinds 2016 is het bedrijf partner van deze organisatie en doneren ze een deel van onze omzet aan dit mooie initiatief. Zij maken kleine solarlampen. Waka Waka betekent dan ook 'helder licht.' Wie dus een lamp koopt bij Good&Mojo helpt dus samen met dit bedrijf mensen die off grid leven en geeft hen toegang tot duurzame veilige zonne-energie. Ook worden ze geholpen bij humanitaire situaties.

Wat we verloten

We mogen in totaal maar liefst 45 lampen verloten! Waaronder de Panama wandlampen, die tot de nieuwe collectie horen. De lampen zijn gemaakt met een nieuw materiaal binnen de collectie van Good&Mojo, namelijk van raffia. Dit is een vezel van de raffiapalm. Het is heel stevig en groeit snel en kan meerdere malen per jaar makkelijk worden geoogst zonder dat het schade toebrengt aan de plant. Het is ook biologisch afbreekbaar en kan worden gerecycled. Het wordt gemaakt op een milieuvriendelijke manier, zonder pesticiden of herbiciden.

Ook verloten we de Kalimantan hanglamp, die in 3 verschillende maten verkrijgbaar is en als plafonnière en wandlamp. Dit type is gemaakt van bamboe, een bijzonder materiaal. Bamboe groeit namelijk snel, het kan heel hoog worden. Als je het kapt, groeit het vanzelf weer aan.

‘Voor elke lamp die verkocht wordt, plant het bedrijf een boom’

Je maakt ook kans op een hanglamp type Cuzco. Die is er in 2 verschillende uitvoeringen en zie je ook terug in de nieuwe collectie van het bedrijf. Deze zijn gemaakt van jute. Jute is een duurzaam materiaal, omdat het heel weinig kunstmest en pesticiden nodig heeft om geteeld te worden.

Als laatste verloten we ook hanglampen Iguazu. Deze lamp is er in 2 verschillende maten en in 3 verschillende uitvoeringen (ook als plafonnière en wandlamp) en worden ook gemaakt van jute.

Winactie: zo doe je mee

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze prachtige lampen? Koop je entreetickets voor de vt wonen&design beurs voor 31 augustus. Je maakt dan automatisch kans op zo’n mooie lamp. Koop hier je tickets.

De lampen worden dan na de beursweek in oktober naar alle winnaars verstuurd. Je kunt de mooie verlichting van Good&Mojo ook op de beursvloer in het echt bekijken. Je vindt de lampen namelijk in het Fooddistrict bij Ron’s Gastrobar en ons pop-up restaurant Be Seated.

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 t|m 6 oktober 2024 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Zien we je daar?