Dit is wat bezoekers zeggen: ‘Wij komen elk jaar, super inspirerend!’

Wist jij dat er al meer dan meer dan 1,5 miljoen bezoekers naar de vt wonen&design beurs kwamen? Niet zo gek, want de wooninspiratie vliegt je hier om de oren! Dit zeggen anderen over hun bezoek aan de beurs.

Dit is waarom ook jij de vt wonen&design beurs niet wilt missen

Bezoekje aan de beurs brengen? Goed idee! Hier dompel je je namelijk elk jaar onder in wooninspiratie. Tijdens de vt wonen&design beurs staan waanzinnig veel geselecteerde woonbedrijven voor je klaar, op 25.000m2. In het district Duurzaam Wonen staan tientallen experts met duurzame woonoplossingen. Volg inspirerende talks in het woontheater, vraag persoonlijk advies van interieurstylisten en dompel je onder in de inspiratiewerelden van de mooiste woonbladen.

Dé beurs voor wie zijn of haar huis wil veranderen, verbouwen of verduurzamen!

Dit is wat bezoekers zeggen


Veel bezoekers gingen je dus al voor en brachten een bezoekje aan de vt wonen&design beurs om vervolgens helemaal geïnspireerd weer naar huis te gaan. We vroegen een aantal van hen waarom ze nou juist naar de vt wonen&design beurs beurs komen:

‘Veel merken, móóie merken!’
‘We komen elk jaar, want het is super inspirerend’
‘Goed advies waar ik in huis écht iets mee kon. De indeling voor de nieuwe keuken had ik zelf nooit zo bedacht.’
‘Wij gaan verbouwen en wilden ons samen verdiepen in de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer. Dat is gelukt!’
‘Superinspiratie’

Kijk, zó leuk was het op de vt wonen&design beurs 2023

Boek je tickets: vt wonen&design beurs 2024

Van 1 t/m 6 oktober 2024 vindt de vt wonen&design beurs weer plaats, in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. De beurs is open van 10 tot 17 uur en op donderdag tot 22 uur. Wacht niet te lang en boek nu je tickets (en zo’n handige adviesgesprek met een interieurstylist).

Wil je ook met jouw woonbedrijf of -product staan op de vt wonen&design beurs en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op deze pagina.