Dag, saaie muur! Zó tover je een kaal wandje om

Dat ene lege muurtje bij jou thuis? Laten we daar nou net iets heel moois voor hebben! Van wonderschoon behang tot een te gek wandsysteem. Met deze producten tover je het wandje en je interieur in een handomdraai om.

Statement dessins

Je hebt behang en je hebt behang van Days of bloom. Dit prachtige vliesbehang bevat statement dessins van Hollandse bodem. In de nieuwe collectie spelen natuur en historische patronen de hoofdrol in de stijlvolle dessins. Verfijnde ontwerpen en levendige kleuren die elke ruimte (en muren) in huis tot leven brengen. De dessins zijn gebaseerd op eeuwenoude textielmotieven en kleurrijke klassieke prints en toch zijn ze helemaal van nu.

Je kunt het behang trouwens op verschillende manieren in huis gebruiken. Denk aan een statement muur, een behangcirkel of boog, boven een lambrisering, als bedhoofd of zelfs op het plafond. De kleuren en patroongroottes kunnen op maat worden aangepast, precies zoals jij nodig hebt.

Subtiel kleurtje

Na jaren van minimalistische en monotone interieurs, krijgen we langzaam warmte en kleur in het interieur. Design in Box speelt in op deze behoefte met hun nieuwe collectie, die aardetinten en retro-elementen combineert. Voor een gezellig en warm interieur dat toch heel strak oogt. Geen schreeuwerige eyecatchers dus, maar subtiele kleurtoetsen die langdurige voor vreugde zorgen. Perfect voor wie subtiel kleur wil toevoegen zonder te overdrijven.

Het bedrijf introduceert een modulair wandsysteem. Dit veelzijdig stalen wandmeubel is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder een klassieker uit de collectie van hun opa Gijs – Kobalt Blauw, Je kan het systeem ook aanpassen aan jouw woning en wensen.

Voor je ogen en je oren

Herken je dat? Een kinderverjaardag of feestje, en het geluid in huis galmt en is niet prettig meer aan je oren. Overweeg dan eens een akoestisch paneel als wanddecoratie. Bij Kleedup vind je koestische panelen die uit gerecycled materiaal van vezels van spijkerbroeken bestaat. De collectie bestaat uit originele eigen ontwerpen, dessins en foto’s. Ze worden op maat geleverd. Voor elke grote muur, kleine tussenwand, voor bij je werkplek, boven het bed of bij de bank bijvoorbeeld.

Ook prachtig zijn trouwens hun wandkleden. Het is een zachte vorm van wanddecoratie en geeft warmte en sfeer aan een interieur.

Wonderwall

Heb jij een lege muur en wil je een tof statement maken? Creëer een eigen art wall! Werk aan de muur, de specialist in toffe werken geeft je in dit blog een heleboel ideeën hoe je de mooiste collages kunt maken op de muur. Zoals hoeveel werken je gebruikt, op welke manier ze mooi samen gaan en uitlijnen en hoe je werken mixt.

Ga je aan de slag? Meet alles goed op (Meten is weten!), test het uit met papier. Of leg je art wall eerst uit op de vloer. Een goede voorbereiding loont trouwens, want je kunt echt jarenlang genieten van een art wall die indruk maakt.

Meer moois voor op de muur?

Kom naar de vt wonen&design beurs, dé plek om inspiratie op te doen. Al deze bedrijven (en meer) vind je ook op de beurs (Van 1 t|m 6 oktober 2024 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen). Laat je hier informeren en inspireren, krijg het antwoord op jouw woonvraag en vraag advies voor je plannen.