Buitengewoon design: van bad tot barbecue

Fluitende vogeltjes, wat zonnestralen en bloeiend groen: heerlijk, tijd om naar buiten te gaan. Met deze mooie items voor je buitenruimte, verplaatst het leven zich dan als vanzelf naar buiten. Graag zelfs.

Voor een vijver

De exclusieve tuincollectie van K’willeminhuis die wil je! Ze bestaan uit waterschalen in drie formaten, een tuinvaas, hoge tuinvaas, tuinprikkers en een tuinbank. De ontwerpen zijn simpel, tijdloos en nét niet helemaal recht. Alle objecten zijn gemaakt van draadstaal en worden met de hand gebogen. De lasnaden zijn zichtbaar. Wij zijn helemaal fan van de waterschaal. Hiermee breng je heel simpel een mooie waterpartij en sfeer aan in je tuin. En je kan hem als minivijver gebruiken, plantschaal of voederschaal.

Hiermee zit je goed

Het Nederlandse merk BESARTO introduceerde een lichtgewicht strand- en relaxmatras. Of je nu naar het strand gaat of naar een festivals: hiermee zit je altijd goed. Het innovatieve én betaalbare matras onderscheidt zich van bestaande exemplaren, omdat het drie standen heeft: een ligstand, een loungestand en een leesstand. Het matras is speciaal gemaakt om opgerold en dus makkelijk mee te kunnen nemen. Dit fijne strand- en relaxmatras is er in verschillende hippe kleuren en dessins en is samengesteld uit een doorgestikte laag van schuim en stof. Hierdoor biedt het matras zowel ondersteuning voor een harde ondergrond als voor je rug.


Buitenbad

Wat een goed idee en zo mooi uitgevoerd: de Gardentub. Je kan hem tijdens hete zomers gebruiken voor wat verkoeling of hem later in het seizoen verwarmen door een warmtepomp of heater aan te sluiten. Het bad is gemaakt van een kunststof outdoor-materiaal en is duurzaam, uv- en weersbestendig. Je vult hem in 18 minuten. Zo tof voor je tuin! Of bij je B&B of glamping.


Knappe kop deze barbecue

Van sommige aanschaffen die je doet, heb je je leven lang lol. Of het nu gaat om een design item dat z’n waarde houdt of een stoel waar je je lang lekker op zit. Deze Big Green Egg, een kamado barbecue van het allerbeste keramiek, is er ook zo eentje. Dit kooktoestel met karakter is gebaseerd op een eeuwenoude Aziatische kleioven - een traditionele houtoven - en is vernoemd naar hoe hij eruit ziet. De culinaire mogelijkheden zijn grenzeloos. Naast grillen kun je op een Big Green Egg namelijk ook bakken, roken, stomen en wokken. Om maar wat te noemen. Pizza’s bakken, vis garen of roken, vlees langzaam laten garen of grillen. Deze alleskunner kan het allemaal en misstaat ook zeker niet.


Bijzondere buitenmeubels

Bubalou? 100% Dutch Design! Hun Bubalou® Icon is een prachtige loungeset, die ontwikkeld werd met het design en comfort van een binnenbank, maar met de meest duurzame en weersbestendige materialen. Hierdoor kun je de loungesets het hele jaar buiten laten staan. De 100% waterdichte stof zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te slepen met kussens. Inmiddels is de collectie uitgebreid met verschillende modellen loungesets, verlichting en accessoires en is Bubalou® niet meer weg te denken als lifestyle merk in de outdoorbranche.


Tuinhuis wordt buitenkamer

Wie wel eens naar de vt wonen&design beurs is geweest, heeft ze vast gezien: de mooie buitenkamers van Jan de Boer Tuinhuizen. Het ontwerpen en maken van landelijke of moderne tuinhuizen, veranda’s en buitenkamers is hun specialiteit. Alle tuinhuizen worden met oog voor detail vervaardigd in een eigen fabriek voor vakmensen. Ideaal om je buitenseizoen te verlegen! En ook heerlijk als extra ruimte voor tieners, om te werken of voor wat stilte tijd.

Save the date: vt wonen&design beurs 2024

De vt wonen&design beurs 2024 vind je van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Daar vind je de mooiste woonbedrijven en waanzinnig veel wooninspiratie, voor binnen en buiten.