Buitengewoon design: van bad tot barbecue

Fluitende vogeltjes, wat zonnestralen en bloeiend groen: heerlijk, tijd om naar buiten te gaan. Met deze mooie items voor je buitenruimte, verplaatst het leven zich dan als vanzelf naar buiten. Graag zelfs.

Buitenbad

Wat een goed idee en zo mooi uitgevoerd: de Gardentub. Je kan hem tijdens hete zomers gebruiken voor wat verkoeling of hem later in het seizoen verwarmen door een warmtepomp of heater aan te sluiten. Het bad is gemaakt van een kunststof outdoor-materiaal en is duurzaam, uv- en weersbestendig. Je vult hem in 18 minuten. Zo tof voor je tuin! Of bij je B&B of glamping.


Knappe kop deze barbecue

Van sommige aanschaffen die je doet, heb je je leven lang lol. Of het nu gaat om een design item dat z’n waarde houdt of een stoel waar je je lang lekker op zit. Deze Big Green Egg, een kamado barbecue van het allerbeste keramiek, is er ook zo eentje. Dit kooktoestel met karakter is gebaseerd op een eeuwenoude Aziatische kleioven - een traditionele houtoven - en is vernoemd naar hoe hij eruit ziet. De culinaire mogelijkheden zijn grenzeloos. Naast grillen kun je op een Big Green Egg namelijk ook bakken, roken, stomen en wokken. Om maar wat te noemen. Pizza’s bakken, vis garen of roken, vlees langzaam laten garen of grillen. Deze alleskunner kan het allemaal en misstaat ook zeker niet.

Bijzondere buitenmeubels

Bubalou? 100% Dutch Design! Hun Bubalou® Icon is een prachtige loungeset, die ontwikkeld werd met het design en comfort van een binnenbank, maar met de meest duurzame en weersbestendige materialen. Hierdoor kun je de loungesets het hele jaar buiten laten staan. De 100% waterdichte stof zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te slepen met kussens. Inmiddels is de collectie uitgebreid met verschillende modellen loungesets, verlichting en accessoires en is Bubalou® niet meer weg te denken als lifestyle merk in de outdoorbranche.


Tuinhuis wordt buitenkamer

Wie wel eens naar de vt wonen&design beurs is geweest, heeft ze vast gezien: de mooie buitenkamers van Jan de Boer Tuinhuizen. Het ontwerpen en maken van landelijke of moderne tuinhuizen, veranda’s en buitenkamers is hun specialiteit. Alle tuinhuizen worden met oog voor detail vervaardigd in een eigen fabriek voor vakmensen. Ideaal om je buitenseizoen te verlegen! En ook heerlijk als extra ruimte voor tieners, om te werken of voor wat stilte tijd.

Save the date: vt wonen&design beurs 2024

De vt wonen&design beurs 2024 vind je van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Daar vind je de mooiste woonbedrijven en waanzinnig veel wooninspiratie, voor binnen en buiten.